Барометр Житель села Миколаївської області з ревнощів забив до смерті товаришку по чарці і продовжив пити

Житель села Миколаївської області з ревнощів забив до смерті товаришку по чарці і продовжив пити

Просмотров: 682
29 Грудня 2023, 16:50

36-річний мешканець села у Первомайському районі Миколаївської області забив до смерті свою співмешканку на городі та пішов далі пити.

Про інцидент повідомляє прес-служба Центрального районного суду Миколаєва, де суддя Володимир Лященко обрав затриманому за вбивство чоловікові запобіжний захід.

Згідно з матеріалами клопотання, вбивство сталося наприкінці грудня 2023 року. Чоловік пив зі своєю 30-річною співмешканкою. Між парою почався конфлікт на ґрунті ревнощів, чоловік почав бити свою жертву. Коли жінка впала на підлогу, підозрюваний не припинив свої дії, а завдав їй ще не менше 15 ударів ногами по голові та тулубу.

Внаслідок отриманих травм жінка померла на місті, а підозрюваний пішов до своєї сестри та продовжив вживати алкогольні напої. Через деякий час сестра підозрюваного виявила тіло загиблої та повідомила поліцію.

У судовому засіданні на розгляд клопотання підозрюваний не заперечував проти задоволення клопотання. Захисник підтримав думку свого клієнта.

За результатами розгляду, слідчий суддя Володимир Лященко ухвалив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]