Барометр У Вознесенську затримали наркоділка

У Вознесенську затримали наркоділка

Просмотров: 560
29 Грудня 2023, 14:10

Мешканця Вознесенська, підозрюваного у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів, взято під варту.

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області задовольнив клопотання слідчого, погоджене з прокурором Южноукраїнського відділу Вознесенська окружна прокуратура Миколаївської області, та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 43-річному мешканцю м. Вознесенська, який підозрюється в придбанні та зберіганні наркотичних засобів з метою збуту (ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, підозрюваний, будучи працівником ДУ «Південноукраїнська виправна колонія (№83)», незаконно придбав наркотичний засіб та приніс його на територію місця позбавлення волі з метою незаконного збуту засудженим.

Злагодженими діями правоохоронців протиправну діяльність підозрюваного припинено та його затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Досудове слідство здійснюється слідчими Вознесенського РУП ГУ НП в Миколаївській області.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Миколаївська обласна прокуратура

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]