Барометр Мешканка Миколаївської області продавала самопальний алкоголь неповнолітнім

Мешканка Миколаївської області продавала самопальний алкоголь неповнолітнім

Просмотров: 487
28 Грудня 2023, 14:50

39-річній жителі Баштанського району повідомлено про підозру у незаконному придбанні з метою збуту, зберіганні з цією метою, а також збуті незаконно виготовлених алкогольних напоїв (ч. 1 ст. 204 КК).

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

Наслідком встановлено, що на території Баштанського району підозрювана, не будучи суб’єктом господарювання, незаконно придбала та зберігала з метою збуту незаконно виготовлені підакцизні товари – алкогольні напої, які не відповідають вимогам чинного державного стандарту на даний вид алкогольної продукції.

Надалі, у червні 2023 року, жінка збула частину незаконно виготовленого алкоголю неповнолітнім.

У ході досудового розслідування проведено санкціоновані обшуки, за результатами яких виявлено та вилучено незаконно виготовлені алкогольні напої.

За вчинене їй загрожує покарання у вигляді штрафу від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (85000-170000грн.) з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]