Барометр На південному напрямку близько 20 росіян здалися у полон, – Тарнавський

На південному напрямку близько 20 росіян здалися у полон, – Тарнавський

Просмотров: 628
28 Грудня 2023, 14:30

Ще одна група російських військових здалася в полон на Таврійському напрямку за минулу добу. Йдеться про приблизно 20 окупантів.

 Про це повідомив командувач ОСУВ «Таврія» бригадний генерал Олександр Тарнавський у Telegram у четвер, 28 грудня.

«В операційній зоні ОСУВ “Таврія” близько 20 окупантів здалися в полон. Також за минулу добу знищено та пошкоджено значну кількість бронетехніки ворога», – написав він.

За словами Тарнавського, противник зосередився на наступальних і штурмових діях на Авдіївському, Мар’їнському та Запорізькому напрямках.

«Ворог продовжує активні піхотні атаки за підтримки значної кількості бронетехніки. Загалом на Таврійському напрямку 27 грудня ворог завдав 18 авіаударів, провів 38 бойових зіткнень і здійснив 985 артобстрілів», – зазначив бригадний генерал.

При цьому він додав, що загальні втрати росіян за минулу добу склали 488 осіб та 105 одиниць військової техніки, зокрема 18 танків, 28 ББМ, 13 артсистем, 23 БПЛА, 16 автомобілів та сім одиниць спецтехніки, а також склад боєприпасів.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]