Барометр Командування внесло запит на мобілізацію 500 тисяч військових – Арахамія

Командування внесло запит на мобілізацію 500 тисяч військових – Арахамія

Просмотров: 321
25 Грудня 2023, 18:17

Лідер фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що Кабмін мав 25 грудня подати до Ради законопроект про мобілізацію. Арахамія повідомив, що військове керівництво внесло запит щодо мобілізації 500 тисяч військових.

Про це повідомив Арахамія в  Telegram .

“Сьогодні (25 грудня – ред.) уряд має внести законопроект щодо мобілізації, над яким він працює на прохання військових.

Сподіваюся, колеги з Кабінету Міністрів найближчим часом закінчать свою частину роботи. Тому що відсутність цього законопроекту породжує невизначеність і велику кількість фейків про блокпоста, про “Дію” тощо.

Алгоритм роботи змінився. Військове командування внесло запит на мобілізацію 500 тисяч військових. Уряд розробляє правила”, – написав Арахамія.

За його словами, парламент очікує на готовий документ, який можна буде обговорювати на комітеті Ради: “Військові потребують вирішення своїх проблем. Суспільство хоче почути відповіді на всі чутливі питання”.

Арахамія також згадав про президента Володимира Зеленського, який “вимагає комплексного підходу до проходження служби у Збройних силах”: “Просто набрати нових людей і не вирішити проблеми тих, хто зараз служить, – не вихід”.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]