Барометр У Херсоні росіяни зруйнували вже третю базу з гуманітарною допомогою, — Червоний Хрест

У Херсоні росіяни зруйнували вже третю базу з гуманітарною допомогою, — Червоний Хрест

Просмотров: 205
25 Грудня 2023, 18:06

російські окупаційні війська зруйнували склад гуманітарної допомоги Червоного Хреста в Херсоні. Це вже третій такий об’єкт, атакований та зруйнований російськими загарбниками в місті.

Про це командир херсонського обласного загону швидкого реагування товариства Червоного Хреста України Микола Тараненко розповів в ефірі “Громадського радіо”.

“Російські війська зруйнували вже третю базу, вони б’ють по гуманітарних центрах. Двічі накривали склади інших організацій, але зовсім недавно вони накрили наш склад гуманітарної допомоги, склад Червоного Хреста”, — розповів Тараненко.

За його словами, склад було зруйновано ударними дронами типу Shahed-131/136. В об’єкт прилетіло одразу три безпілотники окупантами.

Після атаки на об’єкті почалася пожежа, внаслідок чого згоріло все майно, яке було на складі.

Тараненко також розповів, що російські війська стали частіше використовувати балістичні ракети для обстрілу Херсона, від яких дуже складно сховатися.

Як повідомляли Українські Новини, у ніч на неділю, 25 грудня, Херсон зазнав масованого обстрілу окупантів, унаслідок чого загинуло троє людей. Ще дев’ятеро дістали поранення.

Нагадаємо, 22 грудня окупанти обстріляли Херсон з артилерії. Тоді поранення отримала 85-річна жінка.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]