Барометр На Миколаївщині п’яний неадекват кинув вибуховий пристрій у машину з людьми

На Миколаївщині п’яний неадекват кинув вибуховий пристрій у машину з людьми

Просмотров: 537
22 Грудня 2023, 17:46

Миколаївської обласної прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт щодо 50-річного мешканця Миколаївського району за фактами умисного вбивства, замаху на умисне вбивство двох осіб, придбання, носіння, зберігання вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу та умисного знищення чужого майна (ч.1 ст.115, ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст.115, ч.1 ст.263 та ч.2 ст.194 КК України).

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

Наслідком встановлено, що обвинувачений тривалий час не віддавав 26-річній жінці її документи, які залишила йому на зберігання. 1 липня 2023 року жінка зі своїм знайомим та ще одним чоловіком – водієм автомобіля, приїхали до нього забрати документи.

Після нетривалого спілкування чоловік, який перебував у стані сп’яніння, віддав документи. Дочекавшись, коли візитери підійдуть до автомобіля, кинув вибуховий пристрій у транспортний засіб.

Внаслідок вибуху 67-річний водій легковика отримав мінно-вибухові тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, у тому числі травматичну ампутацію руки та ушкодження внутрішніх органів. Згодом від отриманих травм чоловік помер у лікарні.

Обвинувачений перебуває під вартою.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]