Барометр Мешканка Миколаївської області заплатила за «лайки» майже 34 тис грн: її обдурили

Мешканка Миколаївської області заплатила за «лайки» майже 34 тис грн: її обдурили

Просмотров: 415
22 Грудня 2023, 14:42

21 грудня до чергової частини Вознесенського райуправління поліції звернулася 42-річна мешканка Олександрівської громади. Вона повідомила, що її обдурили шахраї.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

Заявниця розповіла, що на одному із сайтів натрапила на оголошення про можливість онлайн-заробітку. Жінка перейшла на заслання і зареєструвалася. Умовами такого заробітку було перегляд відео, написання коментарів під ними, а також ставити лайки, за які спочатку жінці потрібно було заплатити самій, а по завершенню виконання всіх завдань чекати на подвійний кешбек – повернення коштів на карту.

Таким чином заявниця перерахувала 33 тисячі 792 гривні зі свого карткового рахунку. Проте ні подвійного заробітку, ні власноручно перерахованих коштів потерпіла не отримала.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 КК України “Шахрайство”. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]