Барометр У росії померла 12-річна луганчанка, яку вивезли на оздоровлення. Ще понад 100 школярів госпіталізовано

У росії померла 12-річна луганчанка, яку вивезли на оздоровлення. Ще понад 100 школярів госпіталізовано

Просмотров: 370
21 Грудня 2023, 12:31

Діти поверталися до окупованої Луганщини із табору в Тюменській області. Повідомляється, що кілька школярів напередодні поскаржилися на погане самопочуття – температуру і симптоми ГРВІ. 12-річна школярка, яка їхала з дитячого табору в поїзді Тюмень-Адлер у групі зі 125 дітей, знепритомніла і померла.

Про це повідомив начальник Луганської ОВА  Артем Лисогор.

Усі діти зараз перебувають у лікарні Саратовської області. Всіх їх оглядають, проводять аналізи та намагаються встановити діагноз. Луганські школярі ізольовані від інших.

“Місцева влада запевняє, що організує “гарячу лінію” з батьками. Тільки от зв’язку з багатьма з них немає через відсутність мобільного покриття у низці міст та сіл так званої “ЛНР””, – розповів Лисогор.

За інформацією BBC, у всіх дітей діагностували грип А.

“Ці діти поверталися з Тюмені, куди їздили на оздоровлення. Не влітку, не до Краснодарського краю, до прикладу, а до Тюмені – у грудні.

У звичайний дитячій табір. Як от нещодавно школярі з Сєверодонецька подорожували до морозного пермського краю. Імунітет не витримав. Загартувати хлопців і дівчат не вийшло”, –  додав начальник ОВА. 

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]