Барометр У Криму атаковано центр космічного зв’язку та військову частину, – ЗМІ

У Криму атаковано центр космічного зв’язку та військову частину, – ЗМІ

Просмотров: 430
20 Грудня 2023, 17:42

Дві атаки було здійснено на військові частини РФ у Криму в середу, 20 грудня. В результаті поранено співробітників Прикордонного управління ФСБ, пошкоджено техніку та антену супутникового зв’язку.

Про це на своєму Telegram-каналі з посиланням на джерела повідомляє російське видання ASTRA, яке позиціонує себе як незалежне.

«Перша атака відбулася близько 4 ранку 20 грудня в Алушті. Щонайменше три прильоти зафіксовані по території в/ч 28735 ПУ ФСБ, яка, згідно з відкритими даними, розташовується в селі Сонячногірське в Алушті. Попередньо, атака була здійснена з БпЛА. Одного службовця ПУ ФСБ поранено, пошкоджено антену супутникового зв’язку», – йдеться у повідомленні.

За інформацією ЗМІ, друга атака здійснена, попередньо, ракетами «Storm Shadow» о 5 ранку по центру дальнього космічного зв’язку в селі Вітіно Сакського району, його повна назва – 40-й окремий командно-вимірювальний комплекс у складі Головного випробувального космічного центру імені Г. С. Титова Повітряно-космічних сил РФ (в/ч 81415).

«По території центру було зафіксовано щонайменше два прильоти, пошкоджено одну одиницю військової техніки», – резюмувало видання.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]