Барометр На польсько-українському кордоні стоять тисячі вантажівок

На польсько-українському кордоні стоять тисячі вантажівок

Просмотров: 246
17 Грудня 2023, 15:35

Вранці у неділю, 17 грудня, на кордоні з Україною з боку Польщі залишаються заблокованими три пункти пропуску, там стоять понад 2000 вантажівок. Про це в ефірі телемарафону повідомив представник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

На польсько-українському кордоні стоять тисячі вантажівок

За його словами, заблоковані Рава-Руська – Гребінне, Краковець – Корчева, Шегині – Медика.

“Станом на ранок, сьогодні, на цих трьох напрямках, у чергах у бік України на території Польщі перебувають близько 2150 вантажних транспортних засобів. Найбільше навпроти Шегіні – Медика. Рух є, але не такий інтенсивний, як це було до 6 листопада або до 23 листопада, коли почалося блокування Шегінь”, – зазначив представник ДПСУ.

Демченко додав, що 11 листопада вдалося розблокувати пункт пропуску Ягодин – Дорогуськ та рух поступово зростає. Минулої доби цей напрямок перетнули близько 1500 вантажівок в обидві сторони.

У той же час черга там залишається: 2400 транспортних засобів очікують на в’їзд до України, ще близько 1700 зареєстровано на виїзд

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]