Барометр Арахамія заявив, що велика кількість нардепів хоче скласти мандати

Арахамія заявив, що велика кількість нардепів хоче скласти мандати

Просмотров: 353
11 Грудня 2023, 14:18

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що кількість народних депутатів, які бажають достроково скласти свої повноваження, є досить великою, але сприяння їм у цьому не буде, тому що вони мають добути до кінця нинішньої каденції ВРУ.

Про це Арахамія сказав у коментарі телеканалу “Рада”, передає  “Інтерфакс-Україна” .

“Насправді кількість людей, які хочуть піти з парламенту, набагато більша. Ми вже не відпускаємо людей… Ми говоримо, що просто не за це голосуватимемо, тому що люди повинні досидіти до кінця (нинішньої каденції Верховної Ради) і приймати необхідні для держави закони.

Арахамія констатував, що зменшення кількісного складу парламенту не може не впливати на його діяльність. За його словами, у зв’язку з новими викликами необхідно оптимізувати роботу парламенту і знизити мінімальну кількість народних депутатів у групах, “щоб зберегти ці групи, щоб парламент умовно до нового скликання пропрацював приблизно в тому ж структурному режимі, яким він почав працювати”.

Станом на 11 грудня 2023 року, кількісний склад Верховної Ради – 400 народних депутатів (відповідно до законодавства має бути 450).

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]