Барометр ЗСУ знищили 513 окупантів на Таврійському напрямку

ЗСУ знищили 513 окупантів на Таврійському напрямку

Просмотров: 284
7 Грудня 2023, 14:50

За минулу добу на Таврійському напрямі Сили оборони знищили 513 окупантів та 45 одиниць військової техніки. 

Про це в ефірі телемарафону повідомив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун.

За його словами, вже другу добу окупанти дуже активно використовують дрони-камікадзе та авіацію. Також значно збільшилася кількість бойових зіткнень. Загалом на Таврійському напрямку за минулу добу армія рф завдала 13 авіаударів, провела 61 зіткнення, а також здійснила 743 артобстріли.

«Відповідно, і втрати ворога зросли, склали за минулу добу 513 осіб. Також знищено 45 одиниць військової техніки. Ворог почав більше її застосовувати, зокрема повністю знищено шість танків, 12 ББМ, один засіб ППО та п’ять артсистем, серед яких самохідний міномет калібру 240 мм, 2С4 «Тюльпан», котрий ворог намагався використати для знищення наших оборонних позицій. Це дуже потужна зброя», – розповів Штупун.

Спікер зазначив, що в районі Авдіївки за добу було відбито 34 атаки ворога, росіяни намагалися йти вперед на схід від Новобахмутівки, в районах Степового, Авдіївки, Північного, Тоненького та Первомайського.

Говорячи про ситуацію на Мар’їнському напрямку, Штупун повідомив, що активність російських військ залишається на високому рівні, за добу там було відбито 17 ворожих атак у районах Красногорівки, Мар’їнки та Новомихайлівки.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]