Барометр Суд анулював спецдозвіл гранітному карʼєру на Миколаївщині через власника – громадянина рф

Суд анулював спецдозвіл гранітному карʼєру на Миколаївщині через власника – громадянина рф

Просмотров: 413
6 Грудня 2023, 17:57

Миколаївський окружний адміністративний суд задовольнив позов Держгеонадр, щодо скасування спецдозволу на видобування граніту родовища Трикратненське.

Родовище належить ТОВ «Вознесенська торгово-промислова компанія» та розташоване у селі Трикрати, Вознесенського району на Миколаївщині.

Скасування спецдозволу гранітному кар’єру пояснили тим, що кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Вознесенська торгово-промислова компанія» є громадянин російської федерації Абдулаєв Казбек Абусолтович. За даними аналітичної платформи YouControl, він проживає в Україні, в місті Одеса, і контролює 30% капіталу компанії.

Директор Вознесенської торгово-промислової компанії Юрій Гержов повідомив, що станом на кінець листопада спецдозвіл не призупинений, на підприємстві працює 50 співробітників із середньою зарплатою близько 15 тисяч гривень.

Також він пообіцяв, що буде реакція на анулювання дозволу, і запевнив, що Абдулаєв Казбек десять років мешкає в Одесі і має посвідку на проживання.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]