Барометр Ворог обстріляв Авдіївку з РСЗВ “Град”, дещо активізувався на запорізькому напрямку

Ворог обстріляв Авдіївку з РСЗВ “Град”, дещо активізувався на запорізькому напрямку

Просмотров: 318
30 Листопада 2023, 18:22

Ворог обстріляв Авдіївку з РСЗВ “Град”, також біля Роботиного й Вербового 14 разів за добу безуспішно намагався відбити раніше втрачені позиції.

Про це повідомив речник Об’єднаного пресцентру сил оборони таврійського напрямку Олександр Штупун.

“Буквально нещодавно було обстріляно Авдіївку з РСЗВ “Град” і також зафіксовано ще один артилерійський обстріл. Тобто ворог просто б’є по житлових будинках”, – сказав Штупун в ефірі телемарафону в четвер.

Він зазначив, що біля Авдіївки ворог продовжує намагатися йти вперед, має значні втрати. Також противник активізувався на інших напрямках, зазначив речник.

“Якщо на мар’їнському напрямку дещо зменшилася кількість атак, то біля Роботиного й Вербового ворог 14 разів за добу безуспішно намагався відбити раніше втрачені позиції. Нагадую, там триває наступальна наша операція”, – наголосив Штупун.

Загалом в операційній зоні ОСУВ “Таврія” тривають активні наземні піхотні атаки. “Місцями ворог застосовує і бронетехніку”, – сказав речник.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]