Барометр ЗСУ знищили ворожі човни, окупанти б’ють із Кінбурнської коси: що відбувається на півдні

ЗСУ знищили ворожі човни, окупанти б’ють із Кінбурнської коси: що відбувається на півдні

Просмотров: 395
30 Листопада 2023, 16:48

На Херсонщині українські захисники знищили ворожу техніку, зокрема човни ДРГ. У Чорному морі знаходиться до 16 “Калібрів”.

За інформацією Сил оборони півдня України, оперативна обстановка в цій зоні залишається напруженою, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають три ракетоносія – надводний і два підводні. Їхнє спорядження складає до 16 ракет типу “Калібр”.

Протягом доби (з 7:00 до 7:00) противник завдав двох авіаційних ударів із застосуванням 17 керованих авіабомб, а також застосував два FPV-дрони та скинув з БПЛА різних модифікацій 20 осколкових боєприпасів по населених пунктах Херсонщини.

“За минулу добу ворог здійснив 12 обстрілів населених пунктів. Херсоном бив шість разів. Також в області обстріляно: Антонівку, Тягинку, Велентенське, Даріївку. З Кінбурнської коси ворожа артилерія тероризувала Дмитрівку та Очаків на Миколаївщині”, –  говориться  .

Внаслідок злочинних дій ворога на Херсонщині загинув цивільний ще четверо поранено. Обстрілами та бомбардуваннями пошкоджено близько десятка приватних будинків, ТЕЦ, медичний заклад, дошкільний заклад.

Водночас українські захисники утримують позиції на лівобережжі Дніпра, продовжують контрбатарейну боротьбу, завдають вогневих поразок за позиціями та тилами противника. Зокрема, за минулу добу ліквідовано семеро окупантів. Знищено гармату, дві одиниці автомобільної техніки, спостережний пункт та польовий пункт боєпостачання, а також чотири човни противника.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]