Барометр Під Москвою російські зенітники влучили в житловий будинок, — ЗМІ

Під Москвою російські зенітники влучили в житловий будинок, — ЗМІ

Просмотров: 381
27 Листопада 2023, 18:26

У Московській області вночі 26 листопада під час атаки дронів російський зенітний ракетно-гарматний комплекс “Панцир-С” обстріляв житловий будинок.

Про це повідомили російські пабліки.

Інцидент трапився о 03:30 ночі в селищі Часці, що неподалік російської авіабази “Кубинка”. Розгінний блок від зенітної ракети, випущеної “Панциром”, пробив стіну приватного житлового будинку. Росіяни запевняють, що на місці спалахнула пожежа, але внаслідок події ніхто не постраждав.

“Снаряд пробив стіну і влетів на перший поверх двоповерхового житлового приватного будинку, після чого там почалася пожежа. Господарі житла — літня пара, ночували в спальні на другому поверсі і дивом не постраждали”, — розповіли пропагандисти.

Нагадаємо, вночі 26 листопада у різних регіонах Російської Федерації пролунали вибухи. У міноборони Росії заявили про масовану атаку безпілотних літальних апаратів літакового типу. За інформацією відомства Сергія Шойгу, засобами ППО знищено дев’ять БпЛА над територією Московської, Тульської, Калузької та Брянської областей.

До того ж Міноборони Росії повідомляло, що ввечері 26 листопада відбулася атака безпілотника літакового типу по російських об’єктах. За даними російських військових, протиповітряна оборона нібито знищила безпілотник над територією Смоленської області.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]