Барометр ГУР атакувало авіаційний завод у Росії, – ЗМІ

ГУР атакувало авіаційний завод у Росії, – ЗМІ

Просмотров: 195
27 Листопада 2023, 17:13

Бійці Головного управління розвідки Міністерства оборони України цієї ночі атакували дронами Смоленський авіаційний завод у Росії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела у спецслужбах.

За словами джерела, у ніч проти 27 листопада у Смоленській області прогриміли вибухи. Це була атака дронів. “Це була вдала операція, цілі вражені”, – розповів співрозмовник.

За даними видання, цю операцію здійснювало ГУР, а метою був Смоленський авіаційний завод.

Нагадаємо, вночі у російських соцмережах повідомлялося про атаку на Смоленську область.

Російські ЗМІ повідомили про атаку безпілотника на Смоленський авіаційний завод, внаслідок чого дах одного з цехів був пробитий. Зазначалося, що дрон упав на дах одного з цехів заводу та вибухнув. Внаслідок вибуху було пошкоджено сам дах, а також балка перекриття.

За даними росіян, дронів було два, і перший з них був збитий близько 9-ї ранку в Задніпровському районі Смоленська. За півгодини над Смоленськом летів ще один безпілотник – він був знешкоджений силами РЕБ.

Основною діяльністю Смоленського заводу зараз є ремонт та технічне обслуговування раніше випущених літаків, постачання комплектуючих для інших авіаційних підприємств.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]