Барометр рф націлилася на енергетику, у Києві можливі обмеження: що зі світлом в Україні сьогодні

рф націлилася на енергетику, у Києві можливі обмеження: що зі світлом в Україні сьогодні

Просмотров: 265
25 Листопада 2023, 14:10

Росія сьогодні завдала наймасовішого удару дронами по Києву. Внаслідок ворожих ударів є пошкодження енергетики. У столиці та Київській області можливі обмеження.

РФ націлилася на енергетику, у Києві можливі обмеження: що зі світлом в Україні сьогодні

Яка ситуація зі світлом в Україні 25 листопада – у матеріалі  РБК-Україна  нижче.

“Укренерго” повідомило про пошкодження внаслідок атаки дронів магістральних повітряних ліній електропередачі та ліній розподілу обленерго у центральному регіоні. Це означає, що надійність енергоживлення у регіоні знижена.

“У період виконання поновлюваних робіт можливі обмеження енергопостачання у Києві та Київській області”, – йдеться у повідомленні.

Енергетики зазначають, що для ліквідації наслідків російської атаки потрібен час. Тож мешканців столиці та Київської області закликають економити світло.

Директор енергетичної компанії YASNO Сергій Коваленко зазначив, що у столиці пошкоджено електромережі. Тому є аварійні відключення світла.

За даними ДПЕК, у Києві без світла 151 житловий будинок, 75 приватних будинків та 12 установ.

Енергетики ДТЕК також повідомили, що через масовану атаку зникло електропостачання у 16 ​​тисячах будинків Київської області. Зокрема, без харчування залишаються 296 сімей у районі Вишгороду області.

Міністерство енергетики уточнило, що у регіоні відключалися повітряні лінії 330 кВ. Попередня причина – пошкодження внаслідок обстрілу.

Ремонтні бригади вже виїхали на місця ушкодження. Йде відновлення.

Наразі ситуація зі світлом в Україні контролюється. Енергетики не повідомляють про екстрені ситуації або відключення світла в інших областях.

Слід додати, що вчора в Україні спостерігалися незначні відключення у деяких сферах. Причиною знеструмлень була негода.

Цієї ночі окупанти випустили Україною 75 дронів-камікадзе типу “Шахед”. Наші сили протиповітряної оборони збили 74 безпілотники. Головною метою росіян був Київ. Сьогоднішня атака “шахедів” на столицю України була наймасштабнішою з початку повномасштабної війни.

У столиці уламки збитих дронів впали у кількох районах, є руйнування. Через обстріл Києва постраждали 5 людей. Серед них 11-річна дитина.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]