Барометр В Україні вночі збили рекордну кількість «шахедів» та ракету

В Україні вночі збили рекордну кількість «шахедів» та ракету

Просмотров: 277
25 Листопада 2023, 12:01

Вночі, 25 листопада, ворог випустив Україною рекордну кількість ударних безпілотників.

Про це повідомляє командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

«Основний напрямок удару – Київ! Запущено близько 75 ударних БПЛА типу Shahed-131/136. 71 – знищено протиповітряною обороною! Дякую всім за захист цієї ночі! Особливо хочу наголосити на бойовій роботі мобільних вогневих груп Повітряних Сил та Сил оборони України. Близько 40% знищених цілей у їхньому активі!» – написав Олещук.

У Повітряних силах уточнили, що пуски 75 «шахедів» було зафіксовано за двома напрямками – Приморсько-Ахтарськ-РФ та районом Курської обл. -РФ. Протиповітряна оборона працювала щонайменше у шести областях України: Київська Сумська, Дніпропетровська Запорізька, Миколаївська, Кіровоградська обл.

До відображення повітряної атаки було залучено зенітні ракетні війська, тактичну авіацію, мобільні вогневі групи, підрозділи радіоелектронної боротьби.

«Внаслідок протиповітряного бою цієї ночі силами та засобами Повітряних Сил у взаємодії з ППО Сил оборони України знищено 71 ударний БпЛА «Shahed-131/136». Переважна більшість – у Київській області! Також на Дніпропетровщині знищено керовану авіаційну ракету Х-59» , – підсумували у відомстві.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]