Барометр Україна б’є по базах росіян далеко від лінії фронту, – британська розвідка

Україна б’є по базах росіян далеко від лінії фронту, – британська розвідка

Просмотров: 386
24 Листопада 2023, 17:40

Україна ефективно використовує далекобійну зброю для завдання ударів по російських військах далеко від фронту, що призводить до значних втрат у російській армії.

Завдяки зброї далекого радіусу дії Україна масово знищує військових ворожої армії, обстрілюючи їх далеко від лінії фронту. Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії, пише UNN .

Зокрема, 10 листопада, ймовірно, понад 70 російських військових загинули внаслідок удару по колоні вантажівок. Це сталося у селі Гладківка Херсонської області, що за 23 км від лінії фронту.

Крім того, 19 листопада ЗСУ завдали удару російським військовослужбовцям 810 бригади під час нагородження в селі Кумачове Донецької області. 

Водночас британські розвідники зазначають, що Україна також зазнає втрат. Йдеться про трагедію у Запорізькій області з бійцями 128 окремої гірничо-штурмової бригади.

У Міноборони Великобританії наголосили, що обидві сторони на фронті добре знають про дальність дії систем озброєння противника. Однак командири стикаються з гострою дилемою через розміщення своїх воїнів.

“Командири повинні збалансувати кращу практику утримання військ розосередженими та менш вразливими до ударів та повсякденну вимогу збирати підрозділи разом для здійснення управління та підтримки морального духу”, – пояснили у Міноборони Британії.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]