Барометр “Ми вже в Криму”, – представник ГУР

“Ми вже в Криму”, – представник ГУР

Просмотров: 543
23 Листопада 2023, 16:33

У Головному управлінні розвідки Міноборони заявили, що інтригуюче відео з тимчасово окупованого Криму, на якому показали «зайвий» незаконно збудований Керченський міст, покликане підіслати сигнал усім українцям та кримським татарам, які чекають на повернення законної влади на півострів.

Про це повідомив представник ГУР Андрій Юсов.

«Власне, в даній ситуації ми ні на що не натякаємо, ми говоримо прямим текстом, що Крим — це Україна», — сказав він.

Представник ГУР зауважив, що так званий Кримський міст — це незаконна конструкція, яку росіяни використовують у воєнних цілях. Тож, як і всі незаконні конструкції, він має бути демонтований. Юсов впевнений, що це неодмінно станеться.

«Що стосується даного конкретного відео, так, безумовно, це сигнал і в тому числі українцям, громадянам України, кримським татарам, які чекають повернення законної української влади до Криму, і це сигнал тому, що така боротьба триває, і результат обов’язково буде, власне, ми вже там», — сказав він.

Юсов зауважив, що Сили безпеки і оборони вже у Криму: вони продовжують працювати не лише на небі, на воді, на відстані для ураження сил і засобів противника, але й безпосередньо на території самого півострова.

Представник розвідки підкреслив, що в Криму продовжують проводити спецоперації українські Сили безпеки і оборони, зокрема, Головне управління розвідки та його спецпідрозділи.

Він зазначив, що йдеться про системну роботу. Українські оборонці вражають противника, його сили та засоби, а також послаблюють воєнний потенціал. Робота захисників полягає й у візуальній присутності, яку «ворог не може контролювати, не може не помічати, і не може робити вигляд, що її не існує».

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]