Барометр Вже відчувається дефіцит зброї: ЗСУ готуються до важкої зими, – The Times

Вже відчувається дефіцит зброї: ЗСУ готуються до важкої зими, – The Times

Просмотров: 321
22 Листопада 2023, 18:18

Взимку ситуація на українському фронті буде дуже складною. Військові готуються до можливої нестачі зброї, бо відчувають дефіцит боєприпасів.

Про це повідомляє The Times.

Видання, посилаючись на військових, зазначає, що цей дефіцит боєприпасів намагаються заповнити дронами-камікадзе. Складне протистояння очікується взимку під Лиманом. На цьому напрямку зростає занепокоєння щодо здатності протистояти вогневій могутності РФ у найближчі місяці.

Постачання 155-мм боєприпасів зі США сповільнилося після того, як в Ізраїлі почалася війна.

«Сподіваюся, що Ізраїль зможе виконати своє завдання найближчим часом. Наша ситуація складна, тому що ми не отримуємо достатньо боєприпасів. Ми добре прикриті стрілецькою зброєю, але нам дуже потрібні артилерійські снаряди, вибухівка, протитанкова зброя та міни», – каже військовий.

Він додав, що це стає серйозною проблемою, і Україна ще раніше мала налагодити виробництво боєприпасів, адже війна триває з 2014 року.

«Ми не можемо просто покладатись на допомогу наших іноземних союзників, оскільки наші союзники виснажуються», – вважає військовий.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]