Барометр Сніг, хуртовини та крижаний дощ: синоптикиня попередила про активний циклон за кілька днів

Сніг, хуртовини та крижаний дощ: синоптикиня попередила про активний циклон за кілька днів

Просмотров: 413
22 Листопада 2023, 16:57

В Україні за кілька днів очікується помітне погіршення погодних умов, пов’язаних із приходом активного циклону. Негода з сильним вітром та опадами прогнозується у неділю та понеділок, 26 та 27 листопада відповідно.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко у  Facebook .

“До нас прийде знову активний циклон з південного заходу! І якщо раніше це був переважно дощ та вітер, цього разу погодні умови стануть значно складнішими”, – пише синоптик.

За її словами, у цей період –  26 та 27 листопада  – очікується сильний вітер до штормових поривів, мокрий сніг, снігопади, хуртовини, а також крижаний дощ за більш високої температури повітря.

Крім того, прогнозується налипання мокрого снігу, ожеледиця та ожеледиця, попереджає Діденко.

Завтра у четвер,  23 листопада , вночі у південній частині та на південному сході України очікується дощ та мокрий сніг. Вдень буде мокрий сніг лише у північних областях.

“На решті території України опади якісь малоймовірні”, – розповіла синоптик.

Також у четвер у північних, західних та центральних областях очікується сильний вітер до штормових поривів. Температура повітря може знижуватися на 4-7 градусів.

У ніч на 23 листопада буде морозно в усій Україні: очікується -4 -10, на сході країни -9 -14 градусів. На дорогах очікується ожеледь

“Вдень у четвер суттєво потеплішає у західних областях до +1+6 градусів.
У більшості областей вдень буде близько нуля, хіба що на сході, Полтавщині, у Дніпрі з районами та Сумською -2-6 градусів”, – каже Діденко.

У Києві  23 листопада пройде мокрий сніг та сніг, також прогнозується ожеледь. Найближчої ночі у столиці очікується -6 -8 градусів, а вдень близько 0. Вітер буде сильним.

У той же час у п’ятницю та суботу,  24-25 листопада  – в Україні очікується потепління. Ймовірно, танення снігу.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]