Барометр Партнери створили коаліцію щодо ППО для України: хто вже приєднався

Партнери створили коаліцію щодо ППО для України: хто вже приєднався

Просмотров: 184
22 Листопада 2023, 16:28

Партнери України створили ще одну коаліцію у рамках оборони нашої країни. Вона стосується посилення протиповітряної оборони.

Про це заявив  міністр оборони США Ллойд Остін під час відкриття “Рамштайну”.

“Я з нетерпінням чекаю на спільну роботу над визначенням лідерів та учасників кожної з наших “коаліцій можливостей”. Ми вже організували коаліції, зосереджені на розвитку Військово-повітряних сил України та її інформаційно-технологічних можливостей”, – сказав він.

Глава Пентагону наголосив, що сьогодні учасники Контактної групи з оборони України обговорять прогрес у розробці нової коаліції щодо засобів протиповітряної оборони наземного базування.

“Я ціную лідерство Німеччини та Франції в організації цієї важливої ​​ініціативи. Минулого тижня вони провели своє перше віртуальне засідання коаліції. І ми збираємо ресурси з усієї Контактної групи, щоб підтримати ці зусилля”, – заявив Остін.

Зазначимо, що партнери України створили кілька коаліцій, аби полегшити постачання військової техніки та іншого озброєння української армії. Йдеться про танкову коаліцію, коаліцію з постачання бронетранспортерів, коаліцію з розмінування, об’єднання з передачі літаків F-16, IT-коаліцію.

Також після чергового засідання “Рамштайну” міністр оборони України Рустем Умеров заявив, що Україна ініціювала нову коаліцію щодо розвитку оборонної індустрії.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]