Барометр Рада ухвалила закон про страхування інвестицій

Рада ухвалила закон про страхування інвестицій

Просмотров: 131
22 Листопада 2023, 14:49

Рада ухвалила закон про страхування інвестиційПарламент ухвалив закон про страхування інвестицій від військових ризиків через експортно-кредитну агенцію. 

Рада ухвалила закон про страхування інвестицій

Про це повідомив  народний депутат Ярослав Желєзняк.Пропонується внести зміни до чинного Закону “Про фінансові механізми стимулювання експортної діяльності”, зокрема, усунути прогалини, що обмежують можливість страхування вітчизняних інвестицій Експортно-кредитним агентством, у тому числі в умовах воєнних дій та повоєнного відновлення. 

У разі прийняття документів та затвердження необхідних нормативних актів Кабміном та Нацбанком, український інвестор зможе звернутися безпосередньо до ЕКА, до одного із банків, що співпрацюють з ЕКА, або страхової компанії та оформити відповідне страхування.

Як очікується, ухвалення закону забезпечить підтримку економічної діяльності в Україні, посилення промислового сектору, а також створення нових робочих місць та наповнення податками бюджетів усіх рівнів.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]