Барометр «Будьте максимально видимими!»: миколаївські патрульні закликають і пішоходів, і водіїв бути уважними на дорозі

«Будьте максимально видимими!»: миколаївські патрульні закликають і пішоходів, і водіїв бути уважними на дорозі

Просмотров: 170
20 Листопада 2023, 16:27

Зі скороченням світлового дня та зміни погодних умов видимість на автошляхах знижується. Відтак ймовірність виникнення дорожньо-транспортних пригод зростає.

Про це сьогодні у понеділок, 20 листопада, на брифінгу повідомила начальниця відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Миколаївській області Юлія Рябокінь.

«Ми продовжуємо інформувати жителів нашого міста та області щодо дотримання правил дорожнього руху. А саме, проводимо просвітницькі заходи щодо носіння світловідбивальних елементів на одязі. Тим паче зараз, коли на часі зміни у погодних умовах. Ми хочемо, щоб пішоходи робили себе видимими на дорозі, тому максимально розповсюджуємо світловідбивальні елементи такі, як браслети, наліпки на велосипеди, самокати. Також від вересня наші інспектори провели 22 онлайн-заняття для школярів міста, 13 офлайн-занять та 10 занять для слухачів автошколи. Управління патрульної поліції вкотре наголошує і водіям, і пішоходам не нехтувати правилами дорожнього руху, адже життя і здоров’я – це найголовніше!» – зазначила Юлія Рябокінь.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]