Барометр Українцям нададуть 2500 стипендій для навчання IT та digital-маркетингу

Українцям нададуть 2500 стипендій для навчання IT та digital-маркетингу

Просмотров: 359
15 Листопада 2023, 16:32

Українцям, які втратили або ризикують втратити роботу, зможуть отримати 2500 стипендій для вивчення IT або digital-маркетингу на програмах Google Career Certificate на Coursera.

Про це повідомила освітня платформа Prometheus.

“Стипендії покликані підтримати українців, які втратили роботу або ризикують її втратити, та допомогти їм безплатно опанувати актуальні професії у найкоротші терміни, щоб зрости карʼєрно, змінити сферу діяльності та отримати міжнародну сертифікацію”, – зазначили у Prometheus.

На стипендію можуть претендувати українці/ки, які перебувають в Україні або за її межами.

Навчання доступне українською мовою онлайн. Для участі у програмі не потрібно мати релевантний досвід: вона дозволяє учасникам менш ніж за півроку опанувати популярні професії у галузях, що швидко розвиваються. 

Зареєструватися на програму можна на платформі Prometheus. Реєстрація триває до 29 листопада 2023 року включно. Відбір відбуватиметься на основі анкет, які слухачі заповнюють при реєстрації. Навчання розпочнеться 4 грудня 2023 року. 

Які курси можна пройти?

Учасники програми зможуть обрати один із двох курсів у сфері ІТ, доступних на Coursera: “IT-Підтримка‎” і “Цифровий маркетинг та електронна комерція‎”. 

  • “IT Підтримка” – навчальна програма, розроблена Google.org. Вона складається з п‘яти послідовних курсів, дозволяє навчатися за допомогою відеолекцій та різноманітних практичних завдань, які моделюють реальні сценарії ІТ-підтримки, актуальні фахівців технічної підтримки, системних адміністраторів тощо.
  • “Цифровий маркетинг і електронна комерція” – навчальна програма, що складається з семи послідовних курсів. Вона допоможе підготуватися до першої роботи у сфері маркетингу. Учасники програми навчаться використовувати різні інструменти: Canva, Constant Contact, Google Ads, Google Analytics, Hootsuite, HubSpot, Mailchimp, Shopify і Twitter. 

Програми не тільки допоможуть засвоїти нові знання, але й включатимуть соціально-психологічну та професійну підтримку перед працевлаштуванням. 

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]