Барометр У Миколаївській області виявили змову у тендері на закупівлю національних костюмів

У Миколаївській області виявили змову у тендері на закупівлю національних костюмів

Просмотров: 494
15 Листопада 2023, 15:32

Адміністративна колегія Південного міжобласного територіального відділення АМКУ встановила наявність змови при закупівлі українських національних костюмів, що оголошувалась у 2018 році відділом культури, молоді та спорту Березнегуватської районної державної адміністрації Миколаївської області.

У Миколаївській області виявили змову у тендері на закупівлю національних костюмів

Про це повідомляє прес-служба відділення.

Уточнюється, що ознаки змови виявлено між фізичною особою-підприємцем Яковцем Володимиром Сергійовичем та фізичною особою-підприємцем Гуреєм Андрієм Ігоровичем під час їх підготовки та участі у процедурі закупівлі.

Під час розгляду справи Відділення встановило низку фактів, що свідчать про узгоджену поведінку відповідачів. Враховуючи сукупність зібраних доказів, 14 листопада 2023 року адміністративна колегія Південного МТВ визнала, що зазначені фізичні особи-підприємці вчинили порушення, що стосується спотворення результатів торгів. За порушення відповідачі оштрафовано на загальну суму 11 985 грн.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]