Барометр В Южноукраїнській громаді триває осіннє прибирання

В Южноукраїнській громаді триває осіннє прибирання

Просмотров: 405
13 Листопада 2023, 15:17

Листопад – час прибирання опалого листя, на яке дуже багата осінь. Працівники комунальних служб здійснюють прибирання опалого листя в парках, скверах та на вулицях громади.

Наприкінці осені ми спільно маємо подбати про те, щоб наша громада у зиму увійшла чистою від листя. Інспекція з благоустрою Южноукраїнської територіальної громади просить всіх активно включитися в прибирання закріплених за вами територій. Звертаємось до керівників підприємств та організацій, голів ОСББ та до всіх мешканців громади долучатись до прибирання на своїх ділянках та прибудинкових територіях.

Прохання не утворювати звалища з листя біля контейнерних майданчиків та біля житлових будинків. Нагадуємо, що листя та гілля необхідно складати у мішки, щоб працівники комунальних служб змогли вчасно його забрати.

В подальшому інспекція з благоустрою буде складати відповідні протоколи і порушників чекає штраф. Згідно кодексу України про адміністративні правопорушення на фізичних осіб штраф сягає від 340 до 1360 грн., а на юридичних осіб – від 850 до 1700 грн.

Зробимо нашу громаду чистою, затишною, охайною!

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]