Барометр Мешканка Миколаєва, бажаючи отримати грошову допомогу, віддала понад 88 тисяч гривень шахраям

Мешканка Миколаєва, бажаючи отримати грошову допомогу, віддала понад 88 тисяч гривень шахраям

Просмотров: 313
8 Листопада 2023, 17:17

У вівторок, 7 листопада, до відділення поліції №4 Миколаївського райуправління звернулася мешканка обласного центру із заявою про те, що невідомий заволодів її коштами.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП Миколаївської області.

За словами потерпілої, в одному з месенджерів вона побачила оголошення про можливість отримання грошової допомоги. Жінка, перейшовши на заслання, вказала дані своєї банківської картки. Через деякий час їй зателефонував невідомий, який представився працівником банку та повідомив, що з її банківської картки намагаються зняти кошти. І щоб убезпечити себе від протиправних дій, потрібно перерахувати свої заощадження на іншу карту, яку надасть співрозмовник. Потерпіла самостійно перерахувала кошти на рахунок шахрая у сумі 88 тисяч 211 гривень.

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 КК України “Шахрайство”. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі терміном до трьох років.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]