Барометр Бойові патрони та шумова граната у рюкзаку: в аеропорту Варшави затримали українця

Бойові патрони та шумова граната у рюкзаку: в аеропорту Варшави затримали українця

Просмотров: 338
8 Листопада 2023, 17:01

Чоловікові з України загрожує до 8 років позбавлення волі. В Польщі у столичному аеропорту “Модлін” правоохоронці затримали 25-річного українця. В його наплічнику вияв или бойові патрони та шумову гранату.

Про це повідомили у пресслужбі Надвіслянського відділу Прикордонної служби Польщі.

Чоловіка затримали під час перевірки ручної поклажі, коли він мав вилітати з аеропорту в місті Новий Двір Мазовецький до Малаги.

“Офіцери Групи безпеки польотів отримали інформацію про виявлення 15 бойових набоїв та макета навчальної гранати в ручній поклажі 25-річного українця без відповідних дозвільних документів на зберігання та вивезення боєприпасів”, – сказано у повідомленні.

Згідно зі ст. 263 параграфа 2 Кримінального кодексу Польщі, українця затримали та допитали. За інформацією правоохоронців, під час розмови з прикордонниками він пояснив, що їхав з України, а рюкзак із вмістом позичив у товариша, не підозрюючи, що всередині знаходяться небезпечні предмети.

Тепер чоловіка доправлять до окружної прокуратури міста Новий Двір Мазовецький “для подальшого розгляду справи”.

Покарання за зберігання зброї чи боєприпасів без відповідного дозволу карається у Польщі суворе – це позбавленням волі від 6 місяців до 8 років.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]