Барометр У центрі Києва сталася стрілянина у готелі

У центрі Києва сталася стрілянина у готелі

Просмотров: 583
4 Листопада 2023, 17:31

У Києві на Печерську уродженець Одеської області у готелі вистрілив із травматичної зброї в іншого чоловіка, зловмисника затримано.

У центрі Києва сталася стрілянина у готелі

Про це повідомляє  поліція  Києва.

На вулиці Еспланадній у суботу мешканцями готелю розпочався конфлікт.

Начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва повідомив, що інцидент стався на першому поверсі готелю між компанією осіб та невідомим.

“Під час словесного конфлікту порушник дістав зброю і вистрілив в одного з чоловіків, внаслідок чого потерпілий отримав поранення в ногу. Після скоєного зловмисник одразу втік з місця події на автомобілі, тому в столиці було введено спеціальну поліцейську операцію і всі наряди поліції були орієнтовані на розшук цього авто”, – зазначив він.

Упродовж години правоохоронці затримали чоловіка на вулиці Михайла Бойчука. Ним виявився уродженець Одеської області, 1990 року народження. 

 

Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Під час обшуку авто слідчі вилучили можливу зброю скоєння злочину – травматичний пістолет.

 

Наразі вирішується питання про повідомлення порушнику про підозру у скоєнні злочину за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Фігуранту загрожує до семи років ув’язнення.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]