Барометр Волонтер із Первомайська заволоділа внесками для ЗСУ на суму понад півмільйона гривень

Волонтер із Первомайська заволоділа внесками для ЗСУ на суму понад півмільйона гривень

Просмотров: 397
3 Листопада 2023, 16:59

До суду направлено обвинувальний акт щодо 42-річної мешканки Первомайська за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання довірою, скоєне у великих розмірах (шахрайство) (ч. 3 ст. 190 КК України).

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

Наслідком встановлено, що зловмисниця, будучи волонтером кількох благодійних організацій, зловживаючи довірою громадян, які організували благодійні збори на закупівлю автомобілів для ЗСУ, обіцяла допомогти у придбанні транспортних засобів за заниженими цінами. Після зарахування коштів на суму понад 500 тис. грн на особистий рахунок, зловмисниця обіцяних зобов’язань не виконала, а грошима розпорядилася на свій розсуд.

За вказане кримінальне правопорушення законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

судове розслідування здійснювалось Первомайським РУП ГУНП у Миколаївській області, оперативний супровід – СБУ в області.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]