Барометр Ворог втратив майже 20 гармат і два танки: на півдні відбуваються маневри

Ворог втратив майже 20 гармат і два танки: на півдні відбуваються маневри

Просмотров: 292
3 Листопада 2023, 15:13

На південному напрямку ворог втратив багато техніки, у тому числі майже два десятки гармат і два танки.

Як повідомляють Сили оборони півдня України, за минулу добу ліквідовано 32 окупанти. Знищено два танки, БТР-82, дві реактивні системи залпового вогню «Град» і 18 гармат. Також пущено на металобрухт 14 одиниць автобронетехніки окупантів, два ударні БПЛА «Ланцет» і два човни.

У Чорному морі знаходяться шість бойових кораблів ворожого флоту, але ракетоносії заведені до пунктів базування. 

Наразі триває контрбатарейна боротьба, маневри силами та засобами.

Протягом доби (з 7:00 до 7:00) окупанти завдали п’яти авіаційних ударів із застосуванням 18 керованих авіабомб по населених пунктах Херсонського та Бериславського районів. Внаслідок ударів поранено цивільну людину, зруйновано п’ять приватних будинків, пошкоджено будівлі одного з приватних підприємств та насосну станцію.

Також російська армія застосувала проти населення шість FPV-дронів і скинула з БПЛА інших модифікацій 24 осколкові боєприпаси. Поранено людину, пошкоджено будівлю школи та два автомобілі.

«За минулу добу ворог здійснив понад 90 артилерійських обстрілів з використанням понад 570 снарядів, у тому числі 15 обстрілів населених пунктів. По Херсону ворог бив 8 разів, також обстріляно Антонівку, Берислав, Берегове, Веселе та Михайлівку на Херсонщині. Артилерією вдарив по селах Ясла і Дніпровське на Миколаївщині», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок артилерійських обстрілів загинула цивільна особа, дві людини дістали поранень, пошкоджено багатоповерхівку, 7 приватних будинків, господарську споруду та автомобіль.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]