Барометр Власниця салону краси в Ізюмі випитувала у клієнтів інформацію про ЗСУ

Власниця салону краси в Ізюмі випитувала у клієнтів інформацію про ЗСУ

Просмотров: 227
31 Жовтня 2023, 18:24

У результаті стабілізаційних заходів на звільненій від російських окупантів території Харківщини викрили ворожу інформаторку. Зловмисниця збирала для ФСБ розвіддані про місця базування та переміщення Сил оборони в районі Ізюма.

Про це повідомляє пресцентр  СБУ.

Найбільше ворога цікавили наявність та періодичність руху військових ешелонів з бронетехнікою та важкою артилерією ЗСУ у напрямку передової.

Інформаторкою російських загарбників виявилася власниця місцевого салону краси. Вона «в темну» використовувала своїх клієнтів, у яких випитувала інформацію під час надання косметологічних послуг та побутових розмов.

Отримані дані вона передавала до ФСБ через «зв’язкову» — знайому жінки, яка після захоплення району пішла на співпрацю з окупантами і обійняла посаду у незаконних органах влади. Після звільнення райцентру колаборантка втекла до Бєлгорода, звідки дистанційно залучила свою подругу до співробітництва.

інформаторку затримали та повідомили їй про підозру за несанкціоноване поширення інформації про переміщення, рух та розташування підрозділів ЗСУ.

Затримана перебуває під вартою. Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину. Їй загрожує до 8 років тюрми.

Нагадаємо, РФ розсилають українцям повідомлення з пропозицію «зливати» дані про Сили оборони.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]