Барометр У Херсоні внаслідок обстрілу автобази постраждали двоє чоловіків

У Херсоні внаслідок обстрілу автобази постраждали двоє чоловіків

Просмотров: 144
31 Жовтня 2023, 15:57

У Херсоні в наслідок обстрілу автобази постраждали двоє працівників, ущент знищено складські приміщення, пошкоджено щонайменше пів десятка транспортних засобів.


Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише Рубрика.

В одного з постраждалих чоловіків – 34-річного водія – поранення ніг.

А у 58-річного двірника травмована голова. Зараз обидва потерпілі перебувають у лікарні.

У міській військовій адміністрації Херсона зазначали, що окупанти відкрили масований вогонь по Центральному району міста після 11:00.

Перед цим російська армія обстріляла Дніпровський район Херсона: там окупанти поцілили в цивільну автівку, загинув її власник.

Прокудін наголосив, що сили ППО “боронять небо Херсонщини вдень і вночі”, а питання, чому стільки руйнувань у місті треба ставити окупантам:

“Щодо питання, коли буде ППО у Херсоні: є речі, які, якщо не розумієш, то краще мовчати. І це кажу вам не я, а українські захисники. ППО працює у нашому регіоні працює у складі мобільних вогневих груп або зенітних комплексів. Системи ППО не встановлюються у такій близькості від ворога, у якій ми на жаль, перебуваємо”.

Він додав, що зараз найкращий спосіб зберегти своє життя — евакуюватися, а влада створює для цього всі необхідні умови.

Зауважимо, що за минулу добу, 31 жовтня, російські війська 98 разів обстріляли Херсонщину, випустивши 447 снарядів з мінометів, артилерії, “градів”, танків, БпЛА та авіації.

Зокрема, зафіксовано 38 прильотів керованих авіабомб по населених пунктах Херсонщини у Бериславському та Херсонському районах.

По місту Херсон росіяни випустили 36 снарядів. російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; адмінбудівлі в Бериславському та Херсонському районах; підприємство харчової промисловості та бібліотеку в Херсоні.

31 жовтня через російську агресію одна людина загинула та ще 16 були поранені, більшість — в обласному центрі.

Ситуація на Херсонщині

російські окупанти регулярно обстрілюють звільнену правобережну частину Херсонської області. Для атак вони використовують, зокрема, артилерію та авіацію. На жаль, через постійні удари гинуть мирні жителі регіону.

Напередодні, 30 жовтня вночі загарбники також атакували Херсон, внаслідок чого одна людина загинула, ще троє отримали поранення.

Окрім того, вдень 30 жовтня, російські загарбники обстріляли маршрутний автобус у Херсоні, внаслідок чого семеро людей отримали поранення.

Також 29 жовтня російські війська вкотре вдарили по Херсону з артилерії. Унаслідок цього поранень зазнали двоє людей.

Окрім того, минулої доби окупанти з артилерії обстріляли Новоберислав Херсонської області. Травм зазнав 46-річний місцевий житель, який під час прильоту перебував на вулиці. Урятувати його не вдалося, чоловік помер у лікарні.

Керівник ОВА Олександр Прокудін зазначив, що в населених пунктах, де непроста безпекова ситуація, досі залишаються більш як 600 дітей.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]