Барометр Україна готується до масштабних ракетних атак РФ: у ГУР попередили про небезпеку

Україна готується до масштабних ракетних атак РФ: у ГУР попередили про небезпеку

Просмотров: 377
26 Жовтня 2023, 15:03

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов розповів, що на окупованих територіях України зараз перебуває понад 400 тисяч російських військовослужбовців.

В ефірі телемарафону ” Єдині новини ” Юсов заявив про те, що країна-агресор Росія останнім часом накопичує ракети для атаки територією України.

“Якщо вночі, або протягом місяця в цілому, кількість ракетних випусків була меншою за попередні періоди, то продовження ракетного виробництва на РФ присутнє. Це означає, що ворог їх накопичує. Чи буде прийнято рішення так масовано і бездумно, у багатьох випадках, використовувати” ракети власного виробництва, як це було минулої зими та навесні – це відкрите питання”, – зазначив він.

У ГУР наголосили, що Україна готується до відображення масованих ракетних ударів Росії.

“Щодо “Шахедів”, то ми бачимо продовження критичної залежності Росії від поставок цього виду БПЛА з Ірану та комплектуючі. Тобто плани з виробництва, які вони озвучували та хизувалися – недосяжні. Шукають інші інструменти, шукають нові розробки, але фактично залишаються залежними”. по “Шахедам”. Цей інструмент ворог буде використовувати під час масованих комбінованих ударів. Із застосуванням БПЛА та різних видів ракетних озброєнь”, – пояснив Юсов.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]