Барометр Продюсер Полякової розкрив її гонорар на «лакшері» весіллі екс-прокурора у Львові

Продюсер Полякової розкрив її гонорар на «лакшері» весіллі екс-прокурора у Львові

Просмотров: 472
25 Жовтня 2023, 17:24

Продюсер співачки Олі Полякової Михайло Ясинський розсекретив, скільки артистка заробила за виступ на скандальному весіллі у Львові.

Про це він розповів в інтерв’ю Славі Дьоміну. Він зазначив, що підтримує думку суспільства, що такі масштабні заходи зараз не вчасні. Проте наголосив, що на сьогоднішній день для виконавців це єдиний спосіб заробітку.

Люди кажуть, що я виправдовуюся, ні, я хочу пояснити природу певних процесів. Це не 25, і це не 10. Більше половини йде на роботу команди і до фонду артиста. Якщо Оля заробила чотири-п’ять тисяч доларів, то куди вонаїхвитратила, ми побачимо на концерті”, – сказав він.

Водночас, Ясинський додав, що торт за 100 тисяч гривень насправді був пластиковим, а їстівною зробили лише верхню частину.

Я знаю від одного з артистів, який був на цьому святі, що торт був пластиковий, і справжній торт там був тільки на вершині. Мені це не так цікаво, але я думаю, що людям, які були обурені, було б цікаво дізнатися, що там справді відбувалося”, – поділився продюсер Полякової.

Нагадаємо, що у Львівській області колишній прокурор та співробітниця Державного бюро розслідувань зіграли пишне дводенне весілля.

Після цього екс-прокурору принесли повістку .

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]