Барометр Британська розвідка назвала вирішальний фактор у боях на лівобережжі Херсонської області

Британська розвідка назвала вирішальний фактор у боях на лівобережжі Херсонської області

Просмотров: 281
25 Жовтня 2023, 15:37

Вирішальним фактором у боях за лівий берег Херсонської області є здатність військових до інтенсивного використання артилерії.

Про це повідомляє  Міністерство оборони Британії .

У відомстві зазначили, що протягом останнього тижня активізувалися бої довкола берегів нижньої течії Дніпра.

“Україна надала більший пріоритет операціям у цьому секторі, створюючи невеликі плацдарми на східному березі, який вона контролює з літа. Росія, ймовірно, була попереджена про можливість атак через річку, оскільки вона вивела свої війська із західного берега 12 місяців тому”, – додають у розвідці.

Там зазначають, що територія знаходиться під контролем новоствореної 18-ї загальновійськової армії, після того, як деякі з підрозділів, що раніше знаходилися в цьому районі, були перекинуті на Оріхівський напрямок на схід.

“Як і в більшості секторів вирішальним фактором майже напевно є здатність військових вести точний, інтенсивний артилерійський вогонь. Перші ознаки вказують на те, що Росія зберегла значний артилерійський потенціал у межах досяжності річки”, – зазначають у Міноборони Британії.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]