Барометр 15-річного сина Кадирова, який побив людину, нагородили орденом “за заслуги”

15-річного сина Кадирова, який побив людину, нагородили орденом “за заслуги”

Просмотров: 258
25 Жовтня 2023, 14:51

Глава російської Карачаєво-Черкесії Рашид Темрезов нагородив 15-річного сина ватажка Чечні Рамзана Кадирова Адама, який на відео побив людину, найвищою держнагородою республіки – орденом “За заслуги перед Карачаєво-Черкеською Республікою”. Це уже третя нагорода підлітка після побиття ув’язненого. 

Джерело: Темрезов в TelegramThe Insider

Деталі: Нагороду сину Кадирова присвоїли за “особистий внесок у розвиток міжнаціональної та міжрегіональної єдності, зміцнення традиційних ісламських цінностей”.

Темрезов назвав Адама “справжнім патріотом своєї малої батьківщини Чечні і своєї Вітчизни”, а Рамзана Кадирова – своїм “братом і колегою”.

Днем раніше стало відомо, що глава Татарстану Рустам Мінніханов особисто вручив Кадирову-молодшому другу за значимістю нагороду республіки, орден “Дуслик” (“Дружба”).

Вручення відбулося після того, як депутат Держради Татарстану від “Єдиної Росії” Азат Хамаєв негативно висловився про побиття волгоградця Микити Журавеля в СІЗО Грозного.

Мінніханов заявив, що слова депутата не виражають позицію мусульман республіки, а Хамаєв у підсумку вибачився “за своє емоційне висловлювання”.

На початку жовтня Рамзан Кадиров присвоїв своєму синові найвище звання Чеченської Республіки “Герой Чечні”.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]