Барометр За 5,3 тисяч євро перевозив ухилянтів за кордон: у Чернівецькій області затримали депутата

За 5,3 тисяч євро перевозив ухилянтів за кордон: у Чернівецькій області затримали депутата

Просмотров: 234
23 Жовтня 2023, 17:23

У Чернівецькій області затримали депутата однієї з районних рад. Він був співорганізатором схеми незаконного переправлення чоловіків за кордон.

 

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

“Оперативники Чернівецького прикордонного загону спільно з представниками Нацполіції в одному з населених пунктів однойменної області затримали мікроавтобус. Окрім водія, в транспортному засобі перебували двоє пасажирів — усі громадяни України. Правоохоронці з’ясували, що водій авто є депутатом однієї з районних рад та співорганізатором схеми незаконного переправлення чоловіків через державний кордон”, — йдеться у повідомленні.

Відомо, що він та організатор схеми пообіцяли двом чоловікам переправити їх до Румунії поза пунктами пропуску за грошову винагороду в 5,3 тисячі євро з кожного. Згодом головного організатора протиправної діяльності також затримали.

Як зазначається, правоохоронці провели обшуки за двома адресами проживання фігурантів кримінального провадження, в результаті чого вилучили понад 20 тисяч євро та 4,8 тисячі доларів США, сім-картки, мобільні телефони, банківські картки та чорнові записи. Крім цього, у фігурантів вилучили два автомобілі.

Організатору протиправної схеми та його поплічнику загрожує ув’язнення терміном від п’яти до дев’яти років позбавлення волі.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]