Барометр «Гра триватиме довго»: у ЗСУ оцінили ситуацію в районі Авдіївки

«Гра триватиме довго»: у ЗСУ оцінили ситуацію в районі Авдіївки

Просмотров: 389
21 Жовтня 2023, 09:59

Російські війська й надалі намагатимуться наступати в районі Авдіївки Донецької області. У ЗСУ припускають, що на цьому напрямі “гра триватиме довго”.

«Гра триватиме довго»: у ЗСУ оцінили ситуацію в районі Авдіївки

Про це заявив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ефірі телемарафону.

За його словами, Авдіївка – укріплений промисловий район, де ще з 2014 року велися бої, будувалися інженерні загородження, окупанти розраховували, що у майбутньому цей укріпрайон вони зможуть використати для себе.

“Ну і звичайно, що ті сили та засоби, які вони накопичували, які закинули вперше в бій, не виправдали себе, отже, командування (РФ, – ред.), відповідальне на цьому напрямі, звичайно, не може доповісти Путіну про поразки, тому вони як кидали, так і будуть кидати сили. Там, напевно, так схоже, що гра триватиме довго, на жаль, але так виглядає, що ворог пробуватиме там наступати”, – сказав він.

Як зазначив Тимочко, як Авдіївка, так і Куп’янський напрямок за великим рахунком одна дія у завданнях ворога – прорвати лінію оборони ЗСУ.

“Перше та основне, що Путін поставив їм завдання вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської області. Крім того, ті сили та кошти, які вони накопичили на Авдіївському напрямку, їхній розрахунок був на те, що вони обійдуть Авдіївку з флангів, візьмуть в оточення , захоплять та покажуть хоч невелику, але “перемогу для Путіна”, – додав голова Ради резервістів Сухопутних військ.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]