Барометр Безпека та захист населення: у Вознесенсьому районі запрацювала чергова поліцейська станція

Безпека та захист населення: у Вознесенсьому районі запрацювала чергова поліцейська станція

Просмотров: 447
20 Жовтня 2023, 17:42

В рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади», спрямованого на підвищення рівня публічної безпеки, порядку, протидії злочинності та довіри населення, 19 жовтня відбулось відкриття поліцейської станції у Мостівській громади.

Разом із станцією розпочав свою роботу і новопризначений поліцейський офіцер громади – Володимир Мінько.

Відтепер правоохоронець щоденно надаватиме поліцейські послуги майже п’ятитисячному населенню 18 населених пунктів, що входять до складу Мостівської сільської громади.

Відкривали поліцейську станцію заступник начальника обласного главку поліції Олексій Попков, тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника ГУНП Ігор Гончаренко, начальник сектору взаємодії із громадами Олександр Козловець, представники віділення поліції № 2 Вознесенського районного управління на чолі з В’ячеславом Савулою, голова громади Надія Бабанська, актив громади та місцеві мешканці.

За словами голови територіальної громади Надії Бабанської, від стану правопорядку, у тому числі, залежить добробут людей. Саме тому спільними зусиллями у Мостійській сільській громаді сьогодні відкрилась поліцейська станція із можливістю щоденного перебування там співробітника поліції. Задля оперативного реагування на правопорушення та звернення, а також надання кваліфікованої допомоги мешканцям громади за рахунок субвенції, виділеної громадою, для ПОГа був придбаний службовий автомобіль Renault Duster.

Головним завданням поліцейського офіцера громади – є орієнтування на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт із мешканцями, щоденне забезпечення порядку на ввіреній території, своєчасне реагування на проблеми громади та запобігання вчиненню правопорушень.

Постійна присутність поліцейського у громаді – це необхідність викликана вимогами сучасності.

Контакти поліцейського офіцера громади:

Вознесенський район, с. Мостове, пров. Першотравневий,13,

(066) 427-84-60 Мінько Володимир.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]