Барометр Миколаївський зоопарк відправив верблюда до «нареченої» в Одесу

Миколаївський зоопарк відправив верблюда до «нареченої» в Одесу

Просмотров: 214
17 Жовтня 2023, 17:58

У вівторок, 17 жовтня, з Миколаєва до одеського біопарку відправили двогорбого верблюда на перетримку.

Про це повідомляє пресслужба миколаївського зоопарку.

«До біопарку Одеси, який, до речі, нещодавно приєднався до АЗУ, вирушив наш молодий (його вік – три роки) двогорбий верблюд (Camelus bactrianus) на ім’я Заурбек. Тварину передано на перетримку з метою розмноження, адже у біопарку нашого Заурбека вже чекає “наречена” на ім’я Кузя», – повідомили там.

Зоопарки у сучасних умовах – це не окремі ізольовані організації. Повною мірою виконувати свої функції зоопарки можуть лише у взаємному співробітництві. Співпрацюють між собою зоопарки Європи, зоопарки світу. Більшість зоопарків України також об’єднано в Асоціацію Зоопарків України (АЗУ) Association of Zoos of Ukraine. Працівники зоопарків – членів Асоціації – тісно співпрацюють з метою обміну досвідом, регулярно проводячи семінари різноманітної тематики. Асоціація Зоопарків України займається перерозподілом коштів, що надійшли як допомога. І, звісно, ​​зоопарки співпрацюють з метою обміну тваринами.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]