Барометр Зеленський провів Ставку і заявив про результати у просуванні військових

Зеленський провів Ставку і заявив про результати у просуванні військових

Просмотров: 180
17 Жовтня 2023, 14:50

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому обговорювалася ситуація на фронті та підтримка наших партнерів.

Про це повідомляється в  заяві  Зеленського.

На засіданні пролунали важливі доповіді командувачів.

“Дякую кожному воїну, кожній нашій бригаді, які міцно тримають позиції. Авдіївка, Бахмутський напрямок, Мар’їнка, Шахтарський напрямок. І Куп’янськ, і Запорізький напрямок. Молодці, хлопці!” – сказав президент .

Він також подякував тим, хто потужно знищує логістику та бази загарбників на нашій землі. Зеленський заявив про досягнуті результати у цьому напрямі. До того ж, він подякував деяким нашим союзникам за ефективну зброю згідно з домовленостями.

” Маємо результат у нашому просуванні вперед, результат штурмових дій наших хлопців, і це ключові новини нашої держави. Щодня, щотижня Україна саме потребує таких результатів. Щодня, щотижня потрібно зберігати ініціативу. Я дякую всім, хто саме так діє – кожен пройдений кілометр , кожна подолана лінія оборони окупанта – все це має значення. Постійність наших результатів – це сталість підтримки України світом ”, – сказав він.

Президент зазначив, що на Ставці була і доповідь щодо захисту берегів Чорного моря, Дунайського регіону, а відповідно і захисту людей, портів та нашого експорту.

Окремо учасники обговорили міжнародну політику та зміни. Доповідали чиновники та розвідка.

” Викликів багато. Але якими б не були загрози, наша відповідь – це наша сила. Наша єдність. Захищати Україну та державні інтереси, бути в обороні чи з обороною. Допомагати. Дбати про тих, хто поряд. Знайти своє місце у спільній роботі народу – це важливо ”, – додав Зеленський.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]