Барометр На Миколаївщині підпалили ліс — всього за добу зареєстровано 6 пожеж

На Миколаївщині підпалили ліс — всього за добу зареєстровано 6 пожеж

Просмотров: 261
14 Жовтня 2023, 12:13

За добу 13 жовтня на території Миколаївської області зареєстровано 6 пожеж.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Миколаївській області.

Так, учора пожежники Миколаївського та Вознесенського районів 5 разів залучалися до гасіння сухостою, сміття, чагарників, пожнивних залишків та лісосмуги. Загалом вогонь пройшов територією Мішково-Погорелівської, Радсадівської, Воскресенської, Веселинівської та Південноукраїнської територіальних громад. Загальна площа загорянь становила майже 9000 кв. м.

«Причини цих пожеж, як завжди, необережне поводження з вогнем, а у разі займання лісової смуги та сухої трави на відкритій території поблизу с. Грейгово Воскресенської ТГ – підпал», – сказано у повідомленні.

Також учора виникла одна пожежа у житловому секторі. На території приватного домоволодіння станції Кам’яний міст Каменомостовської ТГ Первомайського району виникло загоряння на горищі житлового будинку. Силами пожежних пожежу оперативно ліквідовано на площі 8 кв. м, її причина встановлюється.

Усього за добу для ліквідації пожеж залучалися 5 одиниць спецтехніки та 20 пожежників. Допомагали у гасінні пожежники місцевої пожежної охорони “Первомайське”.

Незважаючи на зниження температурних показників в області залишається високий клас пожежної небезпеки.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]