Барометр Южноукраїнці простились з героєм Володимиром Поміновим

Южноукраїнці простились з героєм Володимиром Поміновим

Просмотров: 9771
13 Жовтня 2023, 14:39

Южноукраїнська громада втратила ще одного патріота і захисника. Сьогодні, 12 жовтня, на центральній площі міста городяни попрощалися із полеглим воїном-земляком Володимиром Поміновим.

Володимир народився та виріс в Южноукраїнську. Ходив до дитячого садочка № 2. Був випускником четвертої школи. В Южноукраїнському професійному ліцеї здобув професію зварювальника.

Працював за фахом на підприємстві «Донбасатоменергомонтаж». Пройшов строкову військову службу. Згодом одружився. Разом з коханою мріяв про дітей, однак війна внесла свої корективи.

До лав Збройних сил України Володимир Помінов став у березні 2022 року. Свій останній бій прийняв 2 жовтня 2023 року поблизу населеного пункту Макіївка Луганської області. Йому назавжди залишиться 36 років. Вдома на нього чекали дружина, батьки та старший брат.

Зі словами співчуття до рідних і близьких воїна звернулися заступник міського голови Сергій Горностай та начальник першого відділу Вознесенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Євген Левченко.

Щоб провести Володимира Помінова до місця вічного спочинку зібралося чимало южноукраїнців, його рідні, близькі та військовослужбовці. Не стримуючи сліз, люди несли квіти до труни Героя. Військові урочисто обгорнули домовину державним прапором України, а потім передали його безутішній матері Володимира.

У храмі Христа Спасителя відбулося заупокійне богослужіння за українським воїном. Поховали Володимира Помінова на Алеї Слави міського кладовища.

Джерело – Южка.сіті.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]