Барометр На Миколаївщині через суд вимагають повернути 1,5 мільйона від підрядника, який ремонтував дорогу

На Миколаївщині через суд вимагають повернути 1,5 мільйона від підрядника, який ремонтував дорогу

Просмотров: 401
12 Жовтня 2023, 13:22

Структурний підрозділ закупів Вознесенської міської ради уклали договір із суб’єктом господарювання щодо виконання капітального ремонту дороги, проте через антиконкурентні узгоджені дії між учасниками, торги були проведені з порушеннями.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

«Надалі Антимонопольним комітетом України підтверджено вчинення підрядником антиконкурентних узгоджених дій з іншим учасником під час участі у проведенні зазначеної закупівлі, що призвело до спотворення результатів торгів та притягнуто виконавця робіт до відповідальності за вчинення зазначеного правопорушення.

Проте, міською радою зазначений факт залишено без уваги та заходи щодо повернення до бюджету неправомірно отриманих сум коштів не прийнято, що стало підставою для захисту прокуратурою інтересів держави в суді шляхом звернення позовом з вимогами визнання недійсним договору підряду та стягнення понад 1,5 млн грн доход держави», – повідомляють у прокуратурі.

Наразі судом відкрито провадження у справі, його розгляд триває.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]