Барометр ЗСУ повідомили, що росіяни залишають територію окупованого Криму

ЗСУ повідомили, що росіяни залишають територію окупованого Криму

Просмотров: 707
12 Жовтня 2023, 08:40

Зростає кількість росіян, які намагаються якнайшвидше залишити територію тимчасово окупованого Криму, усвідомлюючи, що його деокупація невідворотна.

Про це в середу, 11 жовтня, заявила керівниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі інформаційного телемарафону.

Вона ж зазначила, що сезон “бавовни” у тимчасово окупованому Росією Криму продовжуватиметься й надалі.

– “Незважаючи на календарне похолодання, ми продовжуємо насаджувати не лише “бавовну”, а й розуміння того, що деокупація не може бути скасована – вона буде просуватися, хоча це не буде такими швидкими темпами, як хотілося б. Але це незворотний процес”, – наголосила. Гуменюк.

При цьому вона зазначила, що деокупація, що наближається, однаково лякає і гауляйтерів, і росіян, які належать до категорії “поїхали” і незаконно купили в Криму житло.

– “Вони намагаються завершити нотаріальне упорядкування своїх справ і хоч щось “вичавити” з майна, яким “володіли” протягом проживання на тимчасово окупованій території”, – зазначила вона. Гуменюк наголосила, що на сьогоднішній день виїзд із Криму “не такий легкий”.”Логістика всього півострова досить ускладнена, тому на основних напрямках, де є мости, що майже не працюють, рух дуже сповільнений. А основна траса М-17 неспокійна, оскільки має ознаки вогневого контролю з боку Сил оборони України”, – резюмувала Гуменюк.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]